Ontdek de kracht van Body Contour – een verfrissende benadering van lichaamsverbetering die zowel binnen als buiten plaatsvindt, in de open lucht en onder de zon. Deze nieuwe les biedt een lichaams-bewuste, intense workout, maar met een twist die je zal doen stralen van zelfvertrouwen!

We starten dinsdag 2 april 2025, 18:45 – 19:45 uur. Daarna wekelijks op

dinsdag (buiten) 18:45 – 19:45 uur.
zondag (binnen/buiten): 09:00 – 10:00 uur.

Stap met Body Contour uit je comfort zone en omarm de mogelijkheid om je lichaamscontouren te verfijnen en te versterken, terwijl je wekelijks geniet van de heerlijke buitenlucht. Of het nu onder een stralende zon is of tijdens een verfrissende regenbui, onze deskundige instructeur Nanda zal je begeleiden bij elke beweging, elke stap van de weg. En dus ook wanneer je ervoor kiest om ín de ME Factory studio aan de slag gaat.

Dompel jezelf onder in een energieke mix van cardio, krachttraining en stretching, allemaal ontworpen om je lichaam te vormen en te definiëren op een manier die bij jou past. Voel jouw natuurlijke kracht toenemen, terwijl je werkt aan een nieuwe, verbeterde versie van jezelf.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze Body Contour les en laat je lichaam de transformatie ondergaan die het verdient. Word sterker, voel je beter en straal zelfvertrouwen uit, binnen én buiten!
Klik op onderstaande knop, en meld je aan voor je eerste stap naar de verbeterde versie van jezelf!