Hoe werkt het? Deze vraag krijgen we vaak van (nieuwe) deelnemers. Onderstaande informatie is nuttig om even rustig door te lezen. Daarmee kun je ontspannen je voorbereiding treffen voor je (eerste) bezoek aan de studio.

Onze tips:


Volg de lessen nimmer met een volle maag.
Draag comfortabel zittende (sport)kleding; draag kleding in laagjes, omdat je dan naar behoefte iets kunt uit-/aantrekken. Breng warme sokken, een dekentje mee voor tijdens de eindontspanning.
Yogamaterialen zoals matjes, kussens, blokken en riemen zijn in de studio aanwezig.
Je eigen matje of deken meebrengen kan natuurlijk ook.

Download de ME Factory Yoga App
Installeer de app via jouw mobiele telefoon. Zo kun je snel en gemakkelijk reserveren, je account en aantal credits checken, facturen nakijken of berichten in de community lezen.

Beheer zélf je afspraken in je ME Factory Yoga App
Afmeldingen en afspraak verzoeken per mail, telefoon app/sms of social media kunnen we niet behandelen.

Jouw les reserveren:
Kies je les en reserveer je plek via de ME Factory app. Aanmelden kan tot 30 minuten voor aanvang. Je kunt tot 2 weken vooruit plannen.

Les annuleren:
Dit kan zonder verlies van je credits tot 2 uur voor aanvang van de les, daarna
is je reservering definitief. Je credit vervalt als je niet komt.
Red je het niet? Meld je dan af via de ME Factory Yoga App
Dit kan nog tot vlak voor de les, zodat de docent op de hoogte is en niet op je hoeft te wachten; uitschrijven via de app is voldoende, je hoeft dan geen mail meer te sturen.

Wees op tijd!
We raden je aan om minimaal 5 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn, om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan. Mocht je toch iets later zijn, kom dan zo rustig mogelijk de zaal binnen wanneer de les al is begonnen.

Wanneer vervalt je credit?
Het is belangrijk om te weten wanneer je credit vervalt. Je credit vervalt wanneer je meer dan 10 minuten te laat bent voor de les.

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij de les waarvoor je hebt gereserveerd, is het mogelijk om je reservering te annuleren. Houd er rekening mee dat bij annulering binnen 2 uur voor aanvang van de les, ongeacht de reden, de credit komt te vervallen.

Abonnementsvormen
Met het 1x per week BASIC abonnement kun je je 4x per maand inschrijven.
Of schaf het 2x per week ESSENTIAL abonnement aan, waarmee je 8x per maand kunt inschrijven.
Met het onbeperkt VIP abonnement kun je onbeperkt inschrijven.
Ongebruikte credits kun je tot drie maanden na de maand waarin je een les zou willen boeken meenemen naar de volgende week of maand. Per 1 januari van ieder nieuw kalenderjaar vervalt
het overgebleven saldo en start je met het saldo behorend bij je abonnement.

Looptijd
ME Factory werkt met jaarabonnementen en tien-lessen kaart. Alle lessen zijn toegankelijk.
Abonnementen worden aan het eind van iedere maand via automatisch incasso afgeschreven. Je abonnement start vanaf de inschrijvingsdatum. Na 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar met één incassomaand opzegtermijn na de maand van opzegging.
Tien-lessen kaart is 13 weken geldig. Jij bepaalt zelf of je 1x per week of meerdere keren in één week komt. Handig bij onregelmatige diensten en werktijden.
Indien de geldigheidstermijn is verstreken en je hebt credits over, dan kun je deze credits alleen gebruiken wanneer je een nieuwe tien-lessen kaart of abonnement aanschaft.

Vakantieregeling
Je abonnement loopt door tijdens vakanties. Je kunt de gemiste lessen inhalen.
Heb je daartoe geen gelegenheid, pauzeer je abonnement dan voor maximaal 2 weken. Pauzeren is 1x per jaar mogelijk.

8-weken proefperiode
Met onze 8-weken proefperiode kun je onze manier van bewust bewegen een
serieuze kans geven. Als je er binnen deze periode achter komt dat yoga niet bij je past, is het belangrijk om dit tijdig te laten weten. Je hebt tot uiterlijk 7 weken na inschrijving de mogelijkheid om dit per e-mail aan te geven. Na betaling van de derde termijn/maand wordt je abonnement beëindigd en is het jaarcontract ontbonden.

Abonnement wijzigen?
Upgraden mag altijd. Downgraden kan alleen na de 8-weken proefperiode.
Vraag ook dit uiterlijk 7 weken na inschrijving aan per e-mail.
Een eerstvolgende abonnementswijziging is weer mogelijk een jaar na inschrijving.
Als je besluit om tijdens het jaarlidmaatschap te stoppen, wordt je betaling niet gerestitueerd en kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen de hoogte van de contributie over de maanden die nog zijn te gaan in de eerste jaarperiode.

Automatisch incasseren en facturen
Aan het eind van iedere maand wordt de verschuldigde contributie over die betreffende maand geïncasseerd via automatische afschrijving (dus altijd achteraf).
In de ME Factory Yoga app vind je de maandfacturen, maar alleen als je adresgegevens zijn ingevuld. Je vindt ze in de app bij ‘mijn facturen’.

Lessenkaart met abonnementskorting
Heb een een 1xpw- of 2xpw-abonnement? Dan kun je tijdelijk vaker yogalessen volgen met een 10-lessen kaart met ledenkorting. Vraag in de studio naar het tarief.

Contact via ME Factory Yoga App of e-mail
In de ME Factory Yogastudio hebben we geen telefoon, omdat we druk bezig zijn met
het geven van lessen. Actuele info over de abonnementen, lessen kaart en spelregels vind je op www.me-factory.nl/hoe-werkt-het.
Veel vragen worden beantwoord via de FAQ op onze site: www.me-factory.nl/faq.
Bij een specifieke vraag kun je ons altijd mailen of stuur een bericht via de ME Factory Yoga app.