Voor alle zwangere dames onder ons: interesse in Zwangerschapsyoga en op zoek naar een fijne, hippe plek om positief met je lichaam en zwangerschap bezig te zijn?
Dan ben je bij ME Factory Yogastudio op de juiste plek.

Wat is zwangerschapsyoga?

De lessen van zwangerschapsyoga begeleiden je door de zwangerschap. In deze actieve, praktische en informatieve lessen bereidt jij je zowel fysiek als mentaal voor op de bevalling. Tijdens de les ga je aan de slag met yoga, adem- en ontspanningsoefeningen. Je blijft soepel, in balans en wordt je bewust van jouw veranderende lichaam, jezelf en je baby. Hierdoor kun je beter omgaan met de veranderingen die de periode van jouw zwangerschap met zich meebrengt. Belangrijk vooral wanneer je kindje groter wordt en er daardoor veel wordt gevraagd van je lichaam.

In de zwangerschapsyogales is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. En ook in deze lessen geldt: down-to-earth begeleiding, met ruimte om ervaringen te delen, aangevuld met een vleugje humor.

Een goede voorbereiding bevalt beter!

Samen met je partner voorbereiden op het verdere verloop van je zwangerschap en de bevalling.

Effecten van zwangerschapsyoga

Naast dat het ontzettend leuk, leerzaam en gezellig is om met andere aanstaande moeders – allemaal in de verschillende trimester stadia in de groep – de oefeningen te doen, biedt de zwangerschapsyoga:

  • een rustmoment en ontspanning voor jezelf;
  • ruimte om aandacht aan je kindje te schenken en verbinding te voelen;
  • ademoefeningen die je ondersteunen tijdens de zwangerschap en de weëen;
  • het verbeteren van een goede lichaamshouding;
  • vergroot het vertrouwen in je eigen lichaam;
  • alternatieve yogahoudingen voor ervaren yogi’s;
  • bevalhoudingen;
  • Partneravond.

    Tijdens de Partneravond komt aan bod wat je partner tijdens de zwangerschap en bevalling voor je kan betekenen. De partneravond wordt in overleg met de deelneemsters afgestemd.

En als toetje aan het eind van iedere les: ultieme ontspanning in het Aerial Yogadoek.

Als zwangere ultiem ontspannen in het Aerial Yogadoek.