SHAPES

Wij hebben iets nieuws voor jóu! 🤩  ME Factory lanceert met deze Try Out LES MILLS SHAPES: dé Pilates, Barre en Power Yoga les waarvan je sterker en soepeler wordt, zonder zware gewichten te liften!

Wat is LES MILLS SHAPES?

Het is een low-impact, op kracht gebaseerde les. De oefeningen zijn geïnspireerd door Pilates, Barre en Power Yoga. Het is een dynamische les voor het hele lichaam. Gericht op specifieke spiergroepen, maak je kleine, gecontroleerde bewegingen met veel herhalingen, om je lichaam sterker en soepeler te maken. We gaan op zoek naar de ‘hot spot’ van de beweging en blijven daar zo lang als voor jou mogelijk. Zo daag je jouw kracht, coördinatie en flexibiliteit uit. Feel the burn!

De muziek bestaat uit energieke beats die jou motiveren, terwijl jij je grenzen verlengt en jouw lichaam op jouw manier uitdaagt. Met low-impact, maar toch intensieve high-rep oefeningen. We maken daarbij soms gebruik van lichtgewicht trainingsmaterialen en een weerstandsband.

Voordelen van LES MILLS SHAPES

De lesstructuur heeft een progressieve opbouw in intensiteit en is wetenschappelijk onderbouwd. Dit heeft een aantal voordelen:

– Door deze les train je al je spiergroepen;
– Je wordt sterker zonder zwaar te liften;
– Met de low-impact bewegingen ervaar je veel resultaat;
– Het verbetert je houding en vorm;
– Flexibeler worden, je lichaam onderhouden.

Is dit echt iets voor jou? Ontdek LES MILLS SHAPES en doe mee!

Try-out SHAPES

Wil jij als één van de eerste LES MILLS SHAPES live ervaren? Meld je dan nu aan voor de pre-lancering van LES MILLS SHAPES!

📅       Zondag 24 december 09:00 uur.
📍       ME Factory Yoga Studio.