Valentijn Liefde is er in alle soorten, vormen, kleuren, maten. Die onvoorwaardelijke bloedband met je kind. Hoe je lief je hart na al die jaren nog steeds sneller doet slaan. Je beste vriendin, die van bij jullie eerste ontmoeting een zielsverwant bleek. 
Love is all and all is love. En dat vieren we heel graag met jou op 14 februari, maar eigenlijk gewoon op elke dag van het jaar! 

Voor ME Factory is Valentijn het moment om ál wie je lief hebt extra te doen stralen. Wie verras jij op Valentijn met een origineel geschenkje?

Tussen onze cadeausets zit er voor iedereen wel iets bij waar ze op Valentijn blij mee zullen zijn. Laat je ook inspireren door de liefdevolle geurtjes in onze Aromatherapy Essentials collectie. Denk niet alleen aan romantische partners, maar ook aan vrienden, familie én collega’s. Liefde is overal en iedereen verdient om die dag gevierd te worden.

Vergeet ook de liefde voor jezelf niet. Daarom blijven we inzetten op alles wat met Let’s Balance te maken heeft. Goed voor jezelf zorgen en van jezelf houden, is tenslotte het allerbelangrijkste. 

En om het extra leuk te maken, krijg je tot en met 14 februari maar liefst 14% korting op onze Rainpharma producten! Kom langs bij de studio. Geen gelegenheid om tijdens de reguliere openingstijden een bezoek aan de studio te brengen? No worries; klik op onderstaande button of stuur ons een berichtje via [email protected] om je personal shopping moment af te spreken!