Inschrijving voor een ME Factory Yoga Retreat kan via onze website of persoonlijk bij onze studio.
De aanbetaling dient volledig te worden voldaan op het moment van inschrijving om je plek te garanderen. Totale reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang te worden voldaan. Gespreide betaling is mogelijk. Zijn er vragen over het inschrijfproces of betaling, neem dan gerust contact met ons op: [email protected].

We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Als je deelname aan een yogaretreat moet annuleren, gelden de volgende voorwaarden:

Indien er tot 6 weken voor de yogaretreat wordt afgezegd: volledige restitutie minus 10% van de voor de betreffende retreat geldende prijs.
Annuleringen tussen 30 en 15 dagen voor aanvang van de yogaretreat: 50% terugbetaling van de voor de betreffende yogaretreat geldende prijs.
Bij Cancelen minder dan 15 dagen voor de yogaretreat is er geen terugbetaling mogelijk.

Jouw deelname overdragen kan enkel in overleg.

Je hebt het recht om binnen 24 uur na aanmelding zonder opgaaf van reden kosteloos te annuleren. Boek je binnen 6 weken voor vertrek deze reis, dan vervalt dat recht.

De organisatie, ME Factory, behoudt zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen wijzigingen aan te brengen in het programma, de locatie of de instructeurs. We doen ons uiterste best om eventuele wijzigingen zo snel mogelijk aan te kondigen en zorgen altijd voor een gelijkwaardig alternatief.

Deelname aan onze retreat is op eigen risico. We adviseren je om, voordat je een reis boekt, je behandelaar te raadplegen wanneer er sprake is van medische aandoeningen of blessures. Informeer ons bij inschrijving over eventuele gezondheidsissues of blessures, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

ME Factory is niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies of letsel dat kan ontstaan tijdens de retreat. We raden je aan een (wintersport)reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor je eigen veiligheid en gemoedsrust.

We verwachten van alle deelnemers dat zij respectvol omgaan met mede-deelnemers, instructeurs en de omgeving. Ongepast gedrag kan leiden tot uitsluiting van de retreat , zonder terugbetaling.

ME Factory hecht veel waarde aan je privacy. Persoonlijke gegevens die je verstrekt bij inschrijving worden uitsluitend gebruikt voor de organisatie van de retreat en worden niet gedeeld met derden.

Tijdens de retreat kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt voor promotionele doeleinden. Door deel te nemen aan de retreat geef je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waarop je mogelijk te zien bent. Indien je hier bezwaar tegen hebt, laat het ons dan vooraf weten.

In een overmacht situatie, bijvoorbeeld natuurrampen, pandemieën, etc., die leiden tot annulering van de yogaretreat, bieden wij de mogelijkheid om je inschrijving naar een andere datum te verplaatsen.

In geval van een B2B overeenkomst zijn partijen gehouden de werkzaamheden te verplaatsen en blijft de betalingsverplichting in stand. Zodra klant de overeenkomst wenst te verplaatsen wegens een pandemie, maar overheidsmaatregelen maken een voortzetting niet onmogelijk, is organisator gerechtigd kosten in rekening te brengen die gepaard gaan met deze verplaatsing.

Door je in te schrijven voor een ME Factory Yoga Retreat, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. We raden aan om deze zorgvuldig door te lezen en bij vragen contact met ons op te nemen.

Bedankt voor je vertrouwen in ME Factory. We kijken ernaar uit om samen met jou een inspirerende en ontspannende retreat te beleven.

Namasté